Een goede planning en voorbereiding, scheelt het halve werk. Juiste afstemming levert tijdwinst, scheelt onnodige overlast en levert het beste resultaat. Wij hebben de beschikking over verschillende vaklieden voor elke discipline.

Onze kraanmachinisten zorgen ervoor dat de grond goed word gespit, ze weten exact op welke volgorde ze moeten werken. Eventuele kabels worden opgezocht, de tuin word uitgezet en er wordt waar nodig zand of grind uitgehaald of bijgevoegd. De fundering is gereed!

Onze stratenmakers weten als geen ander dat uw terras een van de blikvangers van uw tuin zal zijn, zij zorgen er dus ook voor dat er geen water op blijft staan of dat het gaat verzakken. Correcte afwerking door zaag- en knipwerk maakt het helemaal af.

Onze afwerkingploeg maakt het geheel af, zoals het aanleggen en plaatsen van bloembakken, vijvers en ornamenten. De planten en borders worden ingeplant, verlichting wordt aangelegd, vlonders worden getimmerd etc. De laatste puntjes worden op de I gezet en u kunt gaan genieten.

Op de foto’s hieronder ziet u diverse reeds uitgevoerde projecten. Door op een foto te klikken ziet u meer van deze prachtige tuinen.

IMG_1858  3  najaar okt 2010 127

1 t/m 100 m2                            100 t/m 500 m2                               500 t/m 10 Ha