Bergsma Hoveniers is een creatief en ervaren hoveniersbedrijf. Ons kantoor is gevestigd in de Zoekerschool aan de Goormatenweg 6 in Overdinkel. Vanuit deze locatie gaan onze hoveniers op pad om u van dienst te zijn. Daarnaast kunnen wij u vanaf deze locatie advies geven, ontwerpen presenteren en voorbeelden van materialen en producten laten zien.

Medewerkers
Bij Bergsma Hoveniers zijn momenteel 10 medewerkers in dienst. Elke medewerker heeft zijn eigen specialiteiten en de daarvoor benodigde diploma’s en certificaten. Zo hebben wij onder andere een eigen timmerman in dienst die verstand van zake heeft van  alle buitenverblijven, landhekken, etc. En een eigen monteur zodat alle problemen snel verholpen kunnen worden en niet afhankelijk zijn van een andere partij. een Door de verschillende specialisaties zijn wij op een breed vlak inzetbaar.

Erkend leerbedrijf
Bergsma Hoveniers is een erkend Aequor leerbedrijf. Dit houdt in dat wij weten wat het is om leerlingen in de praktijk te begeleiden en op te leiden tot vakkrachten. Scholieren die belangstelling hebben om stage bij ons te lopen kunnen contact met ons opnemen via de Aequor site of door een mail te sturen naar info@bergsmahoveniers.nl

Aequor-Erkend-logo2-kleuren-fc-Medium-Medium-Large

Lid Bosschap

Ook zijn wij lid van het Bosschap. Dit betekent dat wij ons op een verantwoorde manier bezig houden met het beheren en onderhouden van bossen,natuur en alles daaromheen.

imagesCAOX1J3B

Groei en bloei

In dit prachtige vakblad staan wij vermeldt als uw Hovenier uit de regio Overijssel

groei-en-bloei

Ecowoods

Wij zijn dealer van Ecowoods. Kwaliteitsproducten uit de Natuur!

Kijk voor meer informatie bij Hout en natuurlijke elementen .

logo