Een tuin ontstaat niet zomaar. Na uitvoerig overleg legt Bergsma Hoveniers u een aantal schetsen voor, de vertaling van uw wensen en idee├źn. Geraffineerde ontwerpen vol verrassingen en met oog voor de details. Samen met u komen we dan tot een definitief ontwerp, waarbij vele opties mogelijk zijn. Van zelfsturende sproei-installaties tot ingenieuze sfeerverlichting en van riante zwembaden tot complete buitenverblijven.

Daarna volgt het plan van aanpak met de uitgestippelde werkzaamheden en een tijdspad. Door het flexibele karakter van Bergsma Hoveniers kunnen op elk gewenst moment wijzigingen aangebracht worden.

Bij Bergsma Hoveniers kunt u een keuze maken uit de volgende pakketen

Optie 1: Complete aanleg gerealiseerd door de hoveniers van Bergsma.

Optie 2: Help mee pakket. Wilt u zelf helpen omdat u het leuk vind of om kosten te besparen? Dan is dat mogelijk bij ons. Na goed overleg wordt bepaald welke werkzaamheden u zelf uit kunt voeren en wat wij voor u doen.

Optie 3: Als u zelf de regie in handen wilt en kunt houden, dan kunt u gebruik maken van een van de vakkrachten van Bergsma Hoveniers. Onze vakkrachten staan voor u klaar om u te helpen bij allerhande werkzaamheden.

Optie 4: Een werkplan op maat.

 

klik hier voor diverse aanleg foto’s. Of kijkt u eens onder de kopjes tuinprojecten of Grote projecten